Ik zoek werk

Waarom Spark?

Spark is veel meer dan een uitzendbureau. We zoeken een baan die bij je past. Maar helpen je ook met onze unieke extra's. We bieden mogelijkheden zoals trainingen, opleidingen, een leuk salaris en veel meer.

Spark biedt vacatures voor starters, studenten en (young) professionals in Noord/Zuid Holland, Utrecht en omgeving.

Op zoek naar een leuke job

Bij SPARK werk je alleen op de dagen en tijden die je zelf opgeeft. Van ons krijg je de leukste klanten op locaties in Nederland en ontvang je een goed salaris. Je gaat werken in een gemotiveerd en leuk team van mensen met verschillende leeftijden. Het werk is ook nog eens afwisselend; de ene keer werk je in een hotel, restaurant, café of een strandpaviljoen en de andere keer bij een bruiloft feest of zelfs op een evenement. Aan jou de keuze!

Heb je nog geen ervaring maar ben je wel gemotiveerd? Geen zorgen, want in onze interne horecacursus leren we jou alles wat je moet weten zodat je snel klaar bent voor de job.

  Geslacht

  ManVrouw

  Naam *

  Achternaam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Geboortedatum

  Heb je horeca ervaring?

  Kies uit onderstaande ervaringen, meerdere opties zijn mogelijk.

  Heb je nog geen ervaring? Dat is geen probleem!

  Hoe ben je bij SPARK -Uitzendgroep terecht gekomen?

  Handige papiertjes

  Stuur jouw CV, pasfoto en korte motivatie mee.

  Upload hier je CV *

  We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee jij ze met ons hebt gedeeld. We delen alleen persoonlijke gegevens met externe partijen om onze diensten te kunnen verlenen en onze operationele activiteiten mogelijk te maken, of wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.