Diensten

Op zoek naar gekwalificeerde en ervaren personeel in:
Hospitality industrie | Hotellerie | (Party) Catering | Restaurants | Bars | Strand Paviljoens?


Wij bieden u de juiste personeel en oplossing.

Spark uitzendteam is gespecialiseerd in het bemiddelen van talent in de hospitality industrie/ hotellerie/Horeca. Met onze persoonlijke aanpak en uitgebreide netwerk zijn we altijd in staat om de juiste kandidaat voor de vacature te vinden.

De werkzaamheden die wij vervullen lopen uiteen van Afwassers, horeca medewerker, (party)catering, het schoonhouden van vakantieparken tot housekeeping binnen de (hotel)branche.

Of het nu enkel om een afwasser/schoonmaker gaat of medewerker in bediening, achter de bar, catering, Housekeeping of om professionele koks, barmannen en –vrouwen, obers en serveersters, bent u bij ons op het juiste adres!

U heeft tijdelijk personeel nodig maar u wilt geen juridisch werkgever en verantwoordelijkheden van het personeel? Spark uitzend Team biedt u de mogelijkheid om uw tijdelijk personeel een periode in te huren, waarbij Spark Uitzend de werkgever van de te detacheren werknemer blijft.

Ideaal voor bijvoorbeeld ziektevervanging, vakantieperiode of speciale projecten.Neem gerust contact met ons op voor een scherpe offerte.
Wij zorgen voor het juiste personeel op de juiste werkplek.